Noirot Spot-D elektromos fali fűtőpanel

39 900 Ft53 000 Ft

500-1000-1500-2000-2500W-os teljesítményben elérhető energiatakarékos fali fűtőpanel RX Silence fűtőbetéttel. Kiegészítő gurulós láb megvásárlásával mobil fűtőpanelként is használható!

Kalkulátor – számolja ki mekkora teljesítményű fűtőpanelre van szüksége.
500 W1000 W1500 W2000 W2500 W
Kiürítés
Category: cikkszám: N/A Brand: Noirot GTIN: 3465700040089

Leírás

Elegáns és költséghatékony fűtőpanel kis és nagy helyiségekben is.

A Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel letisztult designja ideális választás mindazoknak akik költséghatékony mégis energiatakarékos megoldást keresnek. Széles teljesítmény választék biztosítja, hogy könnyedén megtalálja az adott helyiség hőigényének megfelelő elektromos radiátort. Formavilága modern és klasszikus környezetben is megállja a helyét.

SPOT-D elektromos radiátorok már az iparág csúcskategóriás fűtőbetétjével rendelkeznek. A hagyományos elektromos fűtőpanelekkel ellentétben tökéletesen hangtalan, használata hálószobában és gyermek szobában is ideális választás.

A SPOT-D elektromos radiátorok beépített digitális termosztáttal vannak felszerelve, így nem jelent plusz költséget a helyiség hőmérsékletének pontos beállítása. A programozási funkciókkal használatával további megtakarítások érhetőek el. A gyermekzár funkció nem csupán a gyerekszobában de vendéglátó egységekben, szállodákban is hasznos és elengedhetetlen.

Az elektromos fűtőpanel csomagolása a fali rögzítéshez szükséges konzolt tartalmazza.

 

Noirot elektromos fűtőpanel működése

 

A fűtőpanel teljesítményének meghatározása hőveszteség számítást igényel. Próbálja ki a Noirot legújabb fűtőpanel kalkulátorát vagy kérje szakembereink segítségét a megfelelő méretezésben. A fűtőpanelek működési elve alapvetően konvekciós azonban működése közben a felületen hősugárzásként is megjelenik a hőleadás. A hősugárzás a komfort érzet növelésé érdekében hasznos funkció.

A Noirot Spot-D fűtőpanel működése teljesen hangtalan az iparág legfejlettebb fűtőbetétjével van szerelve. Az egyedülálló RX Silence fűtőbetétről itt olvashat bővebben.

Porotherm, Ytong vagy könnyűszerkezetes házat épít? Kérjen ajánlatot szakembereinktől. Az elektromos fűtőpanelek és elektromos radiátorok már minden építési rendszerben bizonyítottak.

További információk

Tömeg N/A
Méretek cm
Feszültség

230 volt (1 fázis)

Érintésvédelem

II. érintésvédelmi osztály – kettős szigetelésű készülék

Mechanikus védelem

IK08 (5 joule ütési energiával szemben védett készülék)

Vezérlés

Beépített digitális termosztát

Garancia

5 (2+3) év

Gyártó

Noirot

Súly és méretek

2500W
Elektromos fűtőpanel 2500W Noirot

2000W

Elektromos fűtőpanel 2000W Noirot

1500W

Elektromos fűtőpanel 1500W Noirot

1000W

Elektromos fűtőpanel 1000W Noirot

500W

Elektromos fűrtőpanel 500W Noirot Spot-D

Letölthető dokumentumok

Használati útmutató

Érdekelheti még...