ONLINE TERMÉKREGISZTRÁCIÓ

Ne felejtse el regisztrálni a megvásárolt NOIROT terméket online felületünkön a kiterjesztett garanciáért. Amennyiben elvégzi a termék online regisztrációját, nem szükséges a számla eredeti példányát és a garanciajegyet sem megőrizni. Az egyedi matrica azonosítóval mindent tudunk kedvenc készülékéről!

tovább>>

Noirot online termékregisztráció

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓK

Noirot Spot D fűtőpanel

SPOT-D

A Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel, letisztult designja ideális választás mindazoknak akik költséghatékony mégis energiatakarékos megoldást keresnek.

Használati útmutató 2022. júliusig forgalmazott készülékekhez

Noirot Melodie fűtőpanel

MELODIE

A MELODIE termékcsoport széles méret és teljesítmény választékában biztosan megtalálja az ideális fűtőpanelt. Ötvözi a skandináv designt és a valódi minőséget.
Noirot Axiom elektomos fűtőpanel

AXIOM

Az AXIOM termékcsalád a francia formatervezést és innovációt képviseli az elktromos fűtés világában. Antracit és matt fehér színekben, jelenlét érzékeléssel!
babaszoba fűtése

R21

A R-21 alacsony felületi hőmérsékletű és ütésálló. Lekerekített éleivel még biztonságosabbá teheti a gyerekszobát vagy akár a nappalit.
elektromos törölköző szárító

CORELIA

A beépített termosztátos CORELIA elektromos törölközőszárító radiátor segítségével biztosítható akár nagy alapterületű fürdőszoba önálló fűtése is.
Noirot Rideaux légfüggöny

RIDEAUX

Az üzlethelyiségek és raktárak fűtésre kifejlesztett RIDEAUX hőlégfüggönnyel jelentősen növelheti a komfortérzetet és csökkentheti fűtési költségeit.
Noirot elektromos törölközőszárító radiátor

OLERON

Ismerje meg Ön is az elektromos törölközőszárító radiátorok legújabb generációját. A Noirot Oleron egyedi módon ötvözi a funkciót és maximális teljesítményt.
Wifi fűtőpanel

HEATO KÜLSŐ VEZÉRLŐ

Telepítés előtti, használati és videó útmutató a fűtőpanelek Heato okosrendszerrel történő alkalmazásához. Villanyszerelési előkészületek és beállítások.

ONLINE HIBABEJELENTÉS