ONLINE TERMÉKREGISZTRÁCIÓ

Ne felejtse el regisztrálni a megvásárolt INTUIS / NOIROT terméket online felületünkön a kiterjesztett garanciáért. Amennyiben elvégzi a termék online regisztrációját, nem szükséges a számla eredeti példányát és a garanciajegyet sem megőrizni. Az egyedi matrica azonosítóval mindent tudunk kedvenc készülékéről!

tovább>>

Noirot online termékregisztráció

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓK

Noirot Spot D fűtőpanel

SPOT-D

A Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel, letisztult designja ideális választás mindazoknak akik költséghatékony mégis energiatakarékos megoldást keresnek.

Használati útmutató 2022. júliusig forgalmazott készülékekhez

Intuis Tactic WiFi fűtőpanel

TACTIC WIFI

Minőség és megbízhatóság egy okos készülékben. RX-Silence
fűtőbetéttel szerelt fűtőpanel távoli WiFi vezérléssel, akár fürdőszobai használatra is.
Noirot elektromos törölközőszárító radiátor

NAO

Ismerje meg Ön is az elektromos törölközőszárító radiátorok legújabb generációját. Az Intuis Nao (korábban: Noirot Oleron) egyedi módon ötvözi a funkciót és maximális teljesítményt.
Noirot Axiom elektomos fűtőpanel

AXOO

Az AXOO (korábban: Noirot AXIOM) termékcsalád a francia formatervezést és innovációt képviseli az elktromos fűtés világában. Antracit és matt fehér színekben, jelenlét érzékeléssel!
babaszoba fűtése

R21

A R-21 alacsony felületi hőmérsékletű és ütésálló. Lekerekített éleivel még biztonságosabbá teheti a gyerekszobát vagy akár a nappalit.
elektromos törölköző szárító

ARIOS DS

A beépített termosztátos ARIOS (korábban: Noirot CORELIA) elektromos törölközőszárító radiátor segítségével biztosítható akár nagy alapterületű fürdőszoba önálló fűtése is.
Intuis Oslo elektromos fűtőpanel

OSLO

Az Oslo elektromos fűtőpanelek fekvő és álló kialakítással érhetőek el, így könnyedén alkalmazkodnak a helyiség funkciójához és geometriai méreteihez.

Noirot Rideaux légfüggöny

RIDEAUX

Az üzlethelyiségek és raktárak fűtésre kifejlesztett RIDEAUX hőlégfüggönnyel jelentősen növelheti a komfortérzetet és csökkentheti fűtési költségeit.
Noirot Melodie fűtőpanel

MELODIE

A MELODIE termékcsoport széles méret és teljesítmény választékában biztosan megtalálja az ideális fűtőpanelt. Ötvözi a skandináv designt és a valódi minőséget.

ONLINE HIBABEJELENTÉS