Oslo elektromos fűtőpanel

120 000 Ft180 000 Ft

Az Intuis Oslo elektromos fűtőpanelek 1000-1500-2000W-os, fekvő és álló kialakítással érhetőek el, alkalmazkodnak a helyiség funkciójához és geometriai méreteihez.

  • Premium kialakítás
  • Beépített digitális termosztát
  • Ablaknyitás érzékelés
  • Tartozék fali tartó konzol

OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
Kategóriák: , Cikkszám: intuis-oslo GTIN: 3465700047378

Leírás

Komfortos hősugárzás és erőteljes konvektív hőleadás jellemzi az Intuis 2023-as Oslo modelljeit, melyek már a magyarországi piacon is elérhetőek. A Noirot/Intuis termékektől megszokott innovatív RX silence fűtőbetéttel szerelt Oslo panelek optimalizálják a kiáramló levegő hőmérsékletét és annak bekeringési dimenzióit, tovább növelve a helyiség komfortját és az Ön szubjektív hőérzetét.

Az Intuis Oslo elektromos fűtőpanelek 3 teljesítményben, horizontális és vertikális kialakítással elérhetőek, alkalmazkodnak a helyiség funkciójához és geometriai méreteihez. Kisebb rendelkezésre álló terület esetén válassza függőlegesen kialakított modelljeinket. Az Oslo elektromos radiátorokat letisztult design és a magyar piacon nem jellemző prémium anyaghasználat jellemzi. Telepítését leginkább fali rögzítéssel javasoljuk. Használata vendéglátó egységekben, irodai környezetben, hálószobában és fürdőszobában is ideális választás.

Mekkora fűtőpanel kell?

A fűtőpanel teljesítményének meghatározása hőveszteség számítást igényel. Próbálja ki a Noirot legújabb fűtőpanel kalkulátorát vagy kérje szakembereink segítségét a megfelelő méretezésben. Amennyiben önálló fűtés kialakítása a cél, javasoljuk keresse fel ügyfélszolgálatunkat, örömmel segítünk a megfelelő teljesítmény kiválasztásában. Az indokolatlan túlméretezés felesleges beruházási költséggel járhat, míg egy esetleges alulméretezés nagy hidegekben a kifűthetőséget nehezítheti meg, komfort vesztéssel járhat.

fűtőpanel kalkulátor

Műszaki adatok

Tömeg N/A
Méretek cm
Feszültség

230V (1 fázisú)

Csatlakozó vezeték

0,8m fix bekötésre, villásdugó nélkül

Ablaknyitás érzékelés

Igen. EU szabvány szerinti

Érintésvédelem

IPX4, II. érintésvédelmi osztály – kettős szigetelésű készülék

Mechanikus védelem

IK08 (5 joule ütési energiával szemben védett készülék)

Vezérlés

Beépített digitális termosztát

Garancia

5 év gyártói és hivatalos garancia

Gyártó

Intuis

Letöltések

Használati útmutató

OTP online áruhitel kalkulátor

OTP áruhitel kalkulátor