Tactic WiFi elektromos fűtőpanel

77 000 Ft104 000 Ft

Minőség és megbízhatóság egy okos készülékben.
1000-1500-2000-2500W-os energiatakarékos fali fűtőpanel a legújabb RX Silence fűtőbetéttel.

WiFi termosztát – Távolról vezérelhető a Capa Connect alkalmazással.

 • Ablaknyitás érzékelés
 • Beépített digitális WiFi termosztát
 • Villásdugóval szerelt + 1,8m kábel
 • Tartozék fali tartó konzol

Kiegészítő gurulós láb megvásárlásával mobil fűtőpanelként is használható!


OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
Kategória: Cikkszám: tactic-wifi GTIN: 3465700051450

Leírás

Az Intuis Tactic Wifi modellek tovább viszik a Spot-D széria közel egy évtizedes hagyományát, mely meghódította az EU piacait az innovatív épületgépészet területén.

 

Minőség és megbízhatóság egy okos készülékben

A legújabb fejlesztésű RX-Silence fűtőbetétet ötvöztük a távoli elérést biztosító Capa Connect alkalmazással. Az ár-érték arányban kiemelkedő Tactic modellek formavilága modern és klasszikus környezetben is megállja a helyét. Az előlapi hőleadás (front lamella) gyorsítja a hőérzet kialakulását.

A távoli elérésben és programozásban rejlő lehetőségek tovább növelik az elektromos fűtőpanel energiahatékonyságát. Kiforrott és üzembiztos működése lehetővé teszi nyaralók és vendéglátó egységek, hotelek kiszolgálását. Természetesen, ahogyan
a Spot-D modellek, a Tactic WiFi panelek is elsősorban a lakosság igényeire szabva készülnek, alkalmazásuk hálószobában, gyerekszobában, fürdőszobában is tökéletes, biztonságos választás.

Gyors és egyszeri WiFi konfiguráció beolvasható QR-kóddal. Az alkalmazás felhőalapú és felhasználói fiókhoz rendelt, könnyedén megosztható a felhasználók között.

Az elektromos radiátor csomagolása a fali rögzítéshez szükséges konzolt tartalmazza. A fali fűtőpanel szerelése nem igényel speciális rögzítőket és segédanyagokat, akár 3-4 perc alatt üzembe helyezhető. Gyárilag dugvillával ( konnektor ) szerelt, azonban fix bekötés esetén ez a fűtőpanelről garanciavesztés nélkül eltávolítható, az 1,8m hosszú bekötő vezeték szabható toldható.

Részletek a fűtőpanelek működéséről itt.

Capa Connect

A Capa Connect alkalmazás elérhető iOS és Android mobil eszközökre.

App Store
Google Play

Mekkora fűtőpanel kell?

A fűtőpanel teljesítményének meghatározása hőveszteség számítást igényel. Próbálja ki az Intuis legújabb fűtőpanel kalkulátorát vagy kérje szakembereink segítségét a megfelelő méretezésben. Amennyiben önálló fűtés kialakítása a cél, javasoljuk keresse fel ügyfélszolgálatunkat, örömmel segítünk a megfelelő teljesítmény kiválasztásában. Az indokolatlan túlméretezés felesleges beruházási költséggel járhat, míg egy esetleges alulméretezés nagy hidegekben a kifűthetőséget nehezítheti meg, komfort vesztéssel járhat.

fűtőpanel kalkulátor

Miért ne számoljon „légköbméterrel”?

Hagyományos épületgépészetben is elavult és pontatlan számítási módszer, melyet az épületfizikában jártas szakemberek és energetikusok már közel 30 éve nem használnak. A passzívháznak és a panelházaknak is van mérhető geometriája, azonban a beépítendő fűtési teljesítményt a határolószerkezetek hőszigetelési értéke adja meg. Magyarországon az önálló fűtéshez szükséges teljesítményt szabványok határozzák meg, a beépített fűtőpanelnek tartósan -15°C külső hőmérséklet mellett is tudnia kell a +20-22°C-os belső klímát biztosítania.

Azonos térfogatú helyiségek még egy épületen belül is igényelhetnek kisebb vagy nagyobb teljesítményeket. Az alábbi tényezők befolyásolhatják ezeket az értékeket és a beépítendő elektromos radiátor méretét:

 • Homlokzati, hűlő falak száma
 • Nyílászárók, ablakok mérete
 • Nyílászárók, ablakok hőszigetelési értéke
 • Padló és mennyezeti födémek hőszigetelése
 • Alatta, felette, mellette fűtött tér található-e
 • Szoba funkciója (fürdőszoba min. 20%-os túlméretezést igényel szabvány szerint)
 • Üzemeltetés jellege (hétvégi házak esetében min. 20% túlméretezés indokolt)
 • Légcsereszám, üzlethelyiség esetén eltérő számítás szükséges

Porotherm, Ytong vagy könnyűszerkezetes házat épít? Kérjen ajánlatot szakembereinktől. Az elektromos fűtőpanelek és elektromos radiátorok már minden építési rendszerben bizonyítottak.

Műszaki adatok

Tömeg N/A
Méretek cm
Feszültség

230V (1 fázisú)

Ablaknyitás érzékelés

Igen. EU szabvány szerinti

Érintésvédelem

IPX4, II. érintésvédelmi osztály – kettős szigetelésű készülék

Vezérlés

Beépített digitális WiFi termosztát

Garancia

5 év gyártói és hivatalos garancia

Gyártó

Intuis

Letöltések

Használati útmutató

Wi-Fi csatlakozási útmutató videó

Érdekelhetnek még…

OTP online áruhitel kalkulátor

OTP áruhitel kalkulátor