Az elektromos törölközőszárító radiátor

Ismerje meg Ön is az elektromos törölközőszárító radiátorok legújabb generációját. Az Intuis Nao egyedi módon ötvözi a funkciót és maximális teljesítményt. 750W-os teljesítményével kisebb és nagyobb fürdőszobák önálló fűtésére is alkalmas.

Az elektromos törölközőszárító lekerekített fűtéscsövei minden eddiginél több helyet biztosítanak a törölközők vagy akár ruhák szárítására, stabil rögzíthetősége miatt a nedves vizes törölközők vagy köpenyek szárítása sem okoz problémát.

A hagyományos ki-be kapcsolós vagy teljesítményszabályzóval ellátott elektromos törölközőszárítókkal szemben, elektromos radiátorunk beépített szobatermosztáttal van szerelve.

Beépített digitális termosztát

Noirot Oleron digitális termosztáttal

A beépített termosztátos vezérlés teszi egyedivé a Noirot elektromos törölközőszárító radiátorokat, melyben elérhetőek komfort, gazdaságos, fagymentesítő üzemmódok. Ezen kívül elérhető még a szabvány ablaknyitás érzékelés, programozás és az intelligens öntanuló funkció: a termosztát megjegyzi mennyi idő kell a helyiség felfűtésére és a programozáshoz hozzárendeli azt (a program időpont kezdetére már felfűti a szobát, figyelembe veszi a felfűtési időket változó körülmények esetén is).

Noirot Oleron 2 elektromos törölközőszárító
Hatékony technológia a fürdőszobában biztosított komfortért

A legszebben kialakított fürdőszoba is csak akkor nyújt élményt ha annak hőmérséklete ideális. Válassza Ön is az egyedi vezérléssel ellátott Intuis Nao elektromos törölközőszárítót.

Időzítő
Időzítő funkció, télen - nyáron

A fix 2 órás de egy gombnyomással leállítható időzítő funkció használata abban az esetben hasznos ha nem cél a helyiség fűtése, mindössze a törölközőket kellene gyorsan felmelegíteni vagy szárítani.

programozható vezérlés
Programozási lehetőségek

Előre rögzített és egyedi programlehetőségek a lehető leggazdaságosabb üzemeltetéshez. Az elektromos törölközőszárítő felhasználóbarát kezelőfelületet és szoftveres hőmérséklet korrekciót biztosít a maximális komfort kialakításához.

nyitott ablak érzékelő
Ablaknyitás érzékelés

Az Intuis Nao elektromos törölközőszárító radiátor észleli a helyiség drasztikus hőmérséklet-csökkenését, automatikusan leáll és szabályozza magát, hogy elkerülje a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.

Intuis Nao

Az Intuis Nao elektromos törölközőszárító radiátor ideális önálló fűtés kialakítására is akár 6-14m2-ig.

  • 300W
  • 750W

Fürdőszobába ajánljuk

Elektromos padlófűtés
Elektromos padlófűtés

Kombinálja az elektromos fűtőpaneleket, padlófűtéssel a maximális komfort eléréséhez.

Műszaki adatok és méretek

Tanúsítványok

Promotelec
Promotelec tanúsítvány
Elektromos törölközőszárító radiátor
NF villamosenergia-teljesítmény tanúsítás
CE
Megfelel az európai szabványnak
Classe II
Kettős szigetelés
IP44
IP44 szabvány - magas védelmi fokozat
IK08 radiátor
Törésbiztos és ütésálló
5 év garancia
1 + 4 év garancia