Termékleírás

Az Intuis Axoo (korábban: Noirot Axiom) fűtőpanel egymagában ötvözi a francia dizájnt, a praktikumot és az innovációt. Egyedi megjelenésével, letisztult formavilágával stílust ad a helyiségnek. Gyárilag beépített programozható termosztátjával egyszerűen teheti gazdaságossá otthona fűtését, integrált jelenlétérzékelője pedig további energiahatékonyságot tesz lehetővé, mivel távollét esetén csökkenti a helyiség hőmérsékletét. Két méret is elérhető, matt fehér és modern antracit színekben, hogy minden helyiség stílusához tudjon igazodni.

A prémium kivitelű Axoo termékcsalád a legmodernebb SMART ECO CONTROL digitális termosztáttal van felszerelve.

Beépített okos termosztát

Noirot Smart ECO Control

A termosztát alap funkciókon túl az integrált okos egység automatikusan optimalizálja az energiafelhasználást. Érzékeli a mozgást vagy éppen azt hogy Ön távol van. Ha huzamosabb ideig nem érzékel mozgást bekapcsol az ECO funkció. Az első fél óra elteltével 1°C-al automatikusan csökkenti a beltéri hőmérsékletet, a második passzív fél órában még 1°C lejjebb veszi a beállított értéket.

Természetesen a SMART ECO CONTROL funkció kikapcsolható, amennyiben nem szeretné használni.

Noirot Fonte Active fűtőbetét
Fonte Active® hőcserélő

Másolhatatlan, szabadalmaztatott fűtőbetét. Egyedülálló öntöttvas szerkezetben, melyre a gyors felfűtésen túl a nagy hőtároló képesség is jellemző.

jelenlét érzékelő termosztát
Jelenlétérzékelő automatika

A SMART ECO CONTROL integrált jelenlétérzékelő további megtakarítást tesz lehetővé, távollét esetén automatikusan csökkenti a helyiség hőmérsékletét.

nyitott ablak érzékelő
Ablaknyitás érzékelés

Az AXOO elektromos fűtőpanel észleli a helyiség drasztikus hőmérsékletcsökkenését, automatikusan leáll és szabályozza magát, hogy elkerülje a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.

programozható vezérlés
Integrált termosztát

3 előre rögzített és további 3 testreszabható programlehetőség az elérhető leggazdaságosabb üzemeltetéshez. Felhasználóbarát kezelőfelület és szoftveres hőmérséklet korrekció jellemzi a még pontosabb mérésért.

biztonsági gyerekzár
Gyermekzár funkció

Zárja le vagy oldja fel egy mozdulattal a fűtőpanelt, elkerülve az esetleges illetéktelen beavatkozást, elállítást. A lock funkciós nem csak otthon de a vendéglátásban is egyre népszerűbb.

ERP 2018 megfelelőség
ERP2018 kompatibilis

Az analóg „tekerős” termosztátok ideje lejárt. Napjainkban már Európai Uniós rendelet tiltja ezen termékek forgalomba hozatalát, hiszen a környezettudatos fűtési rendszerek kialakítása közös érdekünk. A NOIROT beépített vezérlései a legszigorúbb energiahatékonysági szabványoknak is megfelelnek.

AXOO

Egyedi design és prémium kivitel, többféle teljesítményben és különleges színekben.

  • Antracit
  • Fekvő
  • 1000W
  • Matt fehér
  • Álló
  • 2000W

Tanúsítványok

Noirot - Origine France Garantie®
A minőség garanciája
Made in France
Made in France
Axoo elektromos fűtőpanel
NF villamosenergia-teljesítmény tanúsítás
CE
Megfelel az európai szabványnak
Classe II
Classe II
IP24
IP24 szabvány - magas védelmi fokozat
IK08 radiátor
Törésbiztos és ütésálló
5 év garancia
1 + 4 év garancia