Noirot elektromos fűtőpanel

Letisztult design, megbízhatóság és komfort

Elegáns, energiatakarékos és megbízható fűtőpanel
2024-ban is az új szabadalmaztatott RX Silence fűtőbetéttel.

 

A Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel letisztult designja ideális választás mindazoknak, akik költséghatékony mégis energiatakarékos megoldást keresnek. Széles teljesítményválaszték biztosítja, hogy könnyedén megtalálja az adott helyiség hőigényének megfelelő elektromos radiátort. Formavilága modern és klasszikus környezetben is megállja a helyét.

A SPOT-D elektromos radiátorok már az iparág csúcskategóriás fűtőbetétjével rendelkeznek. A hagyományos elektromos fűtőpanelekkel ellentétben tökéletesen hangtalan. Használata az infrapanelekhez hasonlóan hálószobában és gyerekszobában is ideális választás.

Megbízhatóság, minőség, ütésállóság

A Noirot mint az Európai Unió legnagyobb fűtőpanel gyártója kiemelt figyelmet szentel az üzembiztonságra minden fejlesztés során. Az elektromos fűtőpanelek tartós igénybevétel mellett, hosszútávon is megőrzik hatásfokukat. A termékek lakossági felhasználáson kívül alkalmasak kereskedelmi terek fűtésére is, IK08-as (ütés és törésállósági) tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A „megbízható fűtőpanel” nevet a Noirot termékekkel kapcsolatban közel 60-éves gyártói tapasztalat alakította ki. Válassza Ön is a valódi technológiát. Nálunk a minőség nem célkitűzés hanem alapelv a gyártási és tesztelési folyamatok során.

Energiahatékony működés minden építési rendszerben és épület típusban

A SPOT-D elektromos fűtőpanelek nem csupán a megbízhatóság terén bizonyítottak az elmúlt évtizedekben, de évről évre elvégzett fejlesztéseink az elektromos fűtőpanelek fogyasztása terén is jelentős eredményt hoztak. Elhagyva a kerámia betétes, limitált élettartamú fűtőbetéteket, javítottuk az energiahatékonyságot. A Noirot fűtőpanelek már minden építési rendszerben bizonyítottak, a régi építésű bérházaktól a passzív házakig.

elektromos radiátor 2000W
Noirot Spot-D fűtőpanel 1500 wattSPOT-D Elektromos fűtőpanel

Noirot Intuis SPOT-D elektromos fali fűtőpanel

57 000 Ft85 500 Ft

RAKTÁRON! Személyes átvétellel azonnal, vagy kiszállítással a megrendelést követő munkanapra.

500-1000-1500-2000-2500W-os energiatakarékos fali fűtőpanel a legújabb RX Silence fűtőbetéttel.
FŰTŐPANEL KALKULÁTOR – számolja ki mekkora teljesítményű fűtőpanelre van szüksége. Kiegészítő gurulós láb megvásárlásával mobil fűtőpanelként is használható!

  • Ablaknyitás érzékelés
  • Beépített digitális termosztát
  • Villásdugóval szerelt + 1,8m kábel
  • Tartozék fali tartó konzol
Noirot Spot-D méretek

Tartozék fali konzol. Rögzítés pillanatok alatt

Noirot Spot-D fali konzol villásdugóval

A NOIROT fali fűtőpanelek mindegyike a rögzítést megkönnyítő fali konzolt tartalmaz a csomagolásban. Mindössze egy vízmértékre van szükség a helyes rögzítéshez hiszen a tartó konzol a panelről levehető így sablonként is funkcionál a rögzítők fúrásakor. Felszerelése első alkalmmal is egyértelmű, időben nem több mint 2-3 perc. A falon rögzített konzolba már csak be kell pattintani a fűtőpanel hátoldalát.

ERP szabványos, beépített digitális termosztát

Melodie beépített vezérlés

A SPOT-D elektromos radiátorok mindegyike digitális és programozható termosztáttal van szerelve, így nem jelent plusz költséget a helyiség hőmérsékletének pontos beállítása. A programozási funkciók használatával további megtakarítások érhetőek el. A gyermekzár funkció nem csupán a gyerekszobában de vendéglátó egységekben, szállodákban is hasznos és elengedhetetlen.

Az ERP szabvány beépített szobatermosztát megfelel a legszigorúbb Európai Uniós irányelveknek.

2022-es energiatakarékos RX Silence fűtőbetét

legjobb fűtőpanel fűtőbetét

A Noirot által szabadalmaztatott RX Silence fűtőbetét az egyetlen olyan hőcserélő, amely 100%-ban hangtalan üzemelést tud biztosítani, hiszen mindössze egykomponensű összetételének köszönhetően nincsenek benne eltérő ütemben hőtáguló anyagok (pl.: kerámiabetét és fűtőszál csatlakozása). Legújabb fűtőbetétünk valódi innováció a modern épületgépészetben. A megnövelt felületű hőcserélő gyorsabb felfűtést és kisebb fűtőpanel méretet eredményez. Termékeink kisebbek és hatékonyabbak mint valaha.

Miért válassza Ön is az Európai Unió legnagyobb fűtőpanel gyártóját és termékeit?

1+4 év gyári és hivatalos magyar garancia

Energiatakarékos RX Silence fűtőbetét

ERP szabvány termosztát

100% EU gyártmány

Azonnali raktárkészlet

Terméktámogatás

NÉZZE MEG HOL KÉSZÜLNEK A CSÚCSKATEGÓRIÁS NOIROT FŰTŐPANELEK

Termékeink minden komponense 100%-ban európai fejlesztés és gyártás eredménye. Elektromos fűtőpaneleink a legmagasabb minőségellenőrzés mellett készülnek. A Franciaországban található gyártósorok munkáját a kisfilmben látható, a fűtéstechnikában egyedülálló kutató laborunk támogatja. Pillantson bele Ön is a NOIROT termékfejlesztési folyamataiba!

Noirot termékfejlesztési videó

Akár mobil fűtőpanelként is használható

mobil fűtőpanel

Helyi fűtések megoldására használja a könnyen gördülő és stabil SPOT-D guruló lábakat. A minden típusra könnyedén rögzíthető konzollal ott növelheti a komfortot ahol valóban szükség van rá. Ideális választás meglévő fűtés mellett komfortzónák kialakítására a nappalitól a fürdőszobáig. A könnyen gördülő lábak minden burkolattípuson könnyű mozgatást biztosítanak az elektromos fűtőpanelnek.

Termékjellemzők

mobil radiátor
Fali és mobil kivitelek

Villásdugóval szerelt, azonnal üzembe helyezhető. A könnyen gördülő és stabil kiegészítő láb megvásárlásával mobil fűtőpanelként is használható. Fix (fali) bekötés esetén a dugvilla garanciavesztés nélkül eltávolítható.

nyitott ablak érzékelő
Ablaknyitás érzékelés

A SPOT-D elektromos fűtőpanel észleli a helyiség drasztikus hőmérsékletcsökkenését, automatikusan leáll és szabályozza magát, hogy elkerülje a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.

programozható vezérlés
Integrált termosztát

3 előre rögzített programlehetőség a lehető leggazdaságosabb üzemeltetéshez. Felhasználóbarát kezelőfelület és szoftveres hőmérséklet korrekció jellemzi a még pontosabb mérésért.

biztonsági gyerekzár
Gyermekzár funkció

Zárja le vagy oldja fel egy mozdulattal a fűtőpanelt, elkerülve az esetleges illetéktelen beavatkozást, elállítást. A lock funkció nem csak otthon de a vendéglátásban is egyre népszerűbb.

ERP 2018 megfelelőség
ERP2018 kompatibilis

Az analóg „tekerős” termosztátok ideje lejárt. Napjainkban már Európai Uniós rendelet tiltja ezen termékek forgalomba hozatalát, hiszen a környezettudatos fűtési rendszerek kialakítása közös érdekünk. A NOIROT beépített vezérlései a legszigorúbb energiahatékonysági szabványoknak is megfelelnek.

SPOT-D

Elektromos fűtőpanel minden felhasználásra az önálló fűtés kialakításától a kiegészítő mobil fűtésekig.

  • 500W
  • 1500W
  • 2500W
  • 1000W
  • 2000W

Műszaki adatok és méretek

Tanúsítványok

Noirot - Origine France Garantie®
A minőség garanciája
Made in France
Made in France
SPOT-D Elektromos fűtőpanel
NF villamosenergia-teljesítmény tanúsítás
CE
Megfelel az európai szabványnak
Classe II
Classe II
IPX4
IPX4 szabvány - vizes helyiségben is
IK08
Törésbiztos és ütésálló
5 év garancia
1 + 4 év garancia