Noirot elektromos fűtőpanel

Termékleírás

Elegáns és költséghatékony megoldás kis és nagy helyiségekben is.

A Noirot SPOT-D elektromos fűtőpanel, letisztult designja ideális választás mindazoknak akik költséghatékony mégis energiatakarékos megoldást keresnek. Széles teljesítmény választék biztosítja, hogy könnyedén megtalálja az adott helyiség hőigényének megfelelő elektromos radiátort. Formavilága modern és klasszikus környezetben is megállja a helyét.

A SPOT-D elektromos radiátorok már az iparág csúcskategóriás fűtőbetétjével rendelkeznek. A hagyományos elektromos fűtőpanelekkel ellentétben tökéletesen hangtalan. Használata hálószobában és gyerekszobában is ideális választás.

Beépített digitális termosztát

Melodie beépített vezérlés

A SPOT-D elektromos radiátorok digitális termosztáttal vannak szerelve, így nem jelent plusz költséget a helyiség hőmérsékletének pontos beállítása. A programozási funkciókkal használatával további megtakarítások érhetőek el. A gyermekzár funkció nem csupán a gyerekszobában de vendéglátó egységekben, szállodákban is hasznos és elengedhetetlen.

Kiegészítő WiFi termosztát

Padlófűtés termosztát

Amennyiben Ön komplett fűtési rendszer kialakítását tervezi és szeretné a komplett fűtési rendszert internetes távoli eléréssel vezérelni úgy a beépített termosztát megkerülhető. Abban ez esetben ha több fűtőpanel alkot egy fűtéskört felesleges egyenként wifi modulos fűtőpaneleket beépíteni, elegendő azokat egy fűtéskörként kezelni.

Részletek>

NÉZZE MEG HOL KÉSZÜLNEK A CSÚCSKATEGÓRIÁS NOIROT FŰTŐPANELEK

Termékeink minden komponense 100%-ban európai fejlesztés és gyártás eredménye. Elektromos fűtőpaneleink a legmagasabb minőségellenőrzés mellett készülnek. A Franciaországban található gyártósorok munkáját a kisfilmben látható, a fűtéstechnikában egyedülálló kutató laborunk támogatja. Pillantson bele Ön is a NOIROT termékfejlesztési folyamataiba!

Noirot termékfejlesztési videó

Akár mobil fűtőpanelként is használható

mobil fűtőpanel

Helyi fűtések megoldására használja a könnyen gördülő és stabil SPOT-D guruló lábakat. A minden típusra könnyedén rögzíthető konzollal ott növelheti a komfortot ahol valóban szükség van rá. Ideális választás meglévő fűtés mellett komfortzónák kialakítására a nappalitól a fürdőszobáig. A könnyen gördülő lábak minden burkolat típuson könnyű mozgatást biztosítanak az elektromos fűtőpanelnek.

Noirot RX Silence fűtőbetét
RX Silence® hőcserélő

Szabadalmaztatott gyártási eljárású, egykomponensű alumíniumblokkból készülő, hőátadást növelő felületkezeléssel ellátott hőcserélő.

mobil radiátor
Fali és mobil kivitelek

Villásdugóval szerelt, azonnal üzembe helyezhető. A könnyen gördülő és stabil kiegészítő láb megvásárlásával mobil fűtőpanelként is használható. Fix (fali) bekötés esetén a dugvilla garanciavesztés nélkül eltávolítható.

nyitott ablak érzékelő
Ablaknyitás érzékelés

A SPOT-D elektromos fűtőpanel észleli a helyiség drasztikus hőmérsékletcsökkenését, automatikusan leáll és szabályozza magát, hogy elkerülje a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.

programozható vezérlés
Integrált termosztát

3 előre rögzített programlehetőség a lehető leggazdaságosabb üzemeltetéshez. Felhasználóbarát kezelőfelület és szoftveres hőmérséklet korrekció jellemzi a még pontosabb mérésért.

biztonsági gyerekzár
Gyermekzár funkció

Zárja le vagy oldja fel egy mozdulattal a fűtőpanelt, elkerülve az esetleges illetéktelen beavatkozást, elállítást. A lock funkció nem csak otthon de a vendéglátásban is egyre népszerűbb.

ERP 2018 megfelelőség
ERP2018 kompatibilis

Az analóg “tekerős” termosztátok ideje lejárt. Napjainkban már Európai Uniós rendelet tiltja ezen termékek forgalomba hozatalát, hiszen a környezettudatos fűtési rendszerek kialakítása közös érdekünk. A NOIROT beépített vezérlései a legszigorúbb energiahatékonysági szabványoknak is megfelelnek.

SPOT-D

Elektromos fűtőpanel minden felhasználásra az önálló fűtés kialakításától a kiegészítő mobil fűtésekig.

  • 500W
  • 1500W
  • 2500W
  • 1000W
  • 2000W

Műszaki adatok és méretek

Tanúsítványok

Noirot - Origine France Garantie®
A minőség garanciája
Made in France
Made in France
NF villamosenergia-teljesítmény tanúsítás
CE
Megfelel az európai szabványnak
Classe II
Classe II
IP24
IP24 szabvány - magas védelmi fokozat
IK08 radiátor
Törésbiztos és ütésálló
5 év garancia
2 + 3 év garancia