Termékleírás

Az R21 ütésálló elektromos fűtőpanel kifejezetten gyermekszobákba és oktatási intézményekbe lett kifejlesztve, azonban alkalmazható olyan sport létesítményekben vagy vendéglátó egységekben is ahol a fűtési rendszert sérülés érheti. A készülék felületi és a kiömlő levegő 60°C alatti hőmérséklete megfelel a vonatkozó biztonsági előírásoknak.

Teljesen lekerekített élek, rejtett levegőbemenetek és kiömlőnyílások, valamint behatolásgátló rácsokkal ellátva, kiváló ütésállóság – mindezt azért, hogy a gyermekek számára maximális kényelmet és biztonságot nyújtsanak.

Beépített okos termosztát

Smart ECO Control

A termosztát alap funkciókon túl az integrált okos egység automatikusan optimalizálja az energiafelhasználást. Érzékeli a mozgást vagy éppen azt hogy Ön távol van. Ha huzamosabb ideig nem érzékel mozgást bekapcsol az ECO funkció. Az első fél óra elteltével 1°C-al automatikusan csökkenti a beltéri hőmérsékletet, a második passzív fél órában még 1°C lejjebb veszi a beállított értéket.

Természetesen a SMART ECO CONTROL funkció kikapcsolható, amennyiben nem szeretné használni.

Noirot RX Silence fűtőbetét
2db RX Silence® hőcserélő

Szabadalmaztatott gyártási eljárású, egykomponensű alumíniumblokkból készülő, hőátadást növelő felületkezeléssel ellátott hőcserélő. Nagy teljesítmény alacsony felületi hőmérséklet mellett. (max.: 60°C)

jelenlét érzékelő termosztát
Jelenlétérzékelő automatika

A SMART ECO CONTROL integrált jelenlétérzékelő további megtakarítást tesz lehetővé, távollét esetén automatikusan csökkenti a helyiség hőmérsékletét.

nyitott ablak érzékelő
Ablaknyitás érzékelés

Az R21 elektromos fűtőpanel észleli a helyiség drasztikus hőmérsékletcsökkenését, automatikusan leáll és szabályozza magát, hogy elkerülje a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.

programozható vezérlés
Integrált termosztát

3 előre rögzített és további 3 testreszabható programlehetőség az elérhető leggazdaságosabb üzemeltetéshez. Felhasználóbarát kezelőfelület és szoftveres hőmérséklet korrekció jellemzi a még pontosabb mérésért.

biztonsági gyerekzár
Gyermekzár funkció

Zárja le vagy oldja fel egy mozdulattal a fűtőpanelt, elkerülve az esetleges illetéktelen beavatkozást, elállítást. A lock funkció nem csak otthon de a vendéglátásban is egyre népszerűbb.

ERP 2018 megfelelőség
ERP2018 kompatibilis

Az analóg „tekerős” termosztátok ideje lejárt. Napjainkban már Európai Uniós rendelet tiltja ezen termékek forgalomba hozatalát, hiszen a környezettudatos fűtési rendszerek kialakítása közös érdekünk. A NOIROT beépített vezérlései a legszigorúbb energiahatékonysági szabványoknak is megfelelnek.

R21

Az R21 elektromos fűtőpanelt kifejezetten gyermekszobákba, bölcsődék, óvodák és játszóházak számára terveztük.

  • 1000W
  • 2000W

Tanúsítványok

Noirot - Origine France Garantie®
A minőség garanciája
Made in France
Made in France
R21 Fűtőpanel gyerekszobában
NF villamosenergia-teljesítmény tanúsítás
CE
Megfelel az európai szabványoknak
Classe II
Dupla szigetelt
IP24
IP24 szabvány - magas védelmi fokozat
IK10
Fokozottan ütésálló
5 év garancia
1 + 4 év garancia