Elektromos padlófűtés önálló és komfort fűtés kialakítására

Gyors és költséghatékony kialakítás, akár padlószint emelkedés nélkül. A modern fürdőszoba elengedhetetlen kelléke!

A BVF gyár csúcskategóriás elektromos fűtőszőnyegei ideális megoldást nyújtanak új építésű és felújítás alatt levő ingatlanok önálló fűtési rendszerének kialakítására, vagy akár komfortfűtések kialakítására. Használatuk elektromos fűtőpanellel történő fűtés esetén is indokolt lehet a maximális komfort eléréséhez.

A BVF H-MAT fűtőszőnyeg alkalmazásával kialakított elektromos padlófűtés használható fürdőszobában és épített zuhanyban is.

Elfér a csempergasztóban

Az elektromos fűtőszőnyegek kivitelezése gyors és flexibilis. Az 50cm-es szélesség mindössze csomagolási dimenzió, a fűtőkábel a hordozórétegről könnyedén eltávolítható ha meg kell kerülni egy fix bútort vagy összefolyót. Fektetéskor az elektromos padlófűtés fűtőelemei egymással párhuzamosan és merőlegesen is futhatnak. A fűtőszőnyeg mindössze 3,8mm vastag, elfér a csempergasztóban.

BVF Elektromos fűtőszőnyeg, padlófűtés kivitelezése

Okos vezérlés, energiahatékony működés

BVF Heato9 wifi-ready termosztát

A BVF padlófűtés termosztátok megfelelnek a legmagasabb európai minőségi követelményeknek és szabványoknak. Az elektromos padlófűtések vezérlése minden esetben duplasznezoros termosztáttal történik, a vezérlő egyszerre képes mérni és limitálni a padló felületi hőmérsékletét és a szoba levegőhőmérsékletét. A BVF 801 padlófűtés termosztáton választható üzemmód a „csak padlóérzékelés”, ekkor a levegő hőmérsékletét figyelmen kívül hagyva Ön csak a komfortos padlóhőmérsékletet állítja be.

Az elektromos padlófűtés elérhető minden Android és iOS alapú okostelefonról.

230V - szabvány hálózati feszültség

Az elektromos padlófűtés kialakítása nem igényel speciális elektromos előkészületeket, beépítésük csak nagy alapterület esetén jár esetleges hálózatbővítéssel.

Öntapadó - gyors és egyszerű fektetés

Az elektromos fűtőszőnyeg öntapadó hordozórétege megkönnyíti a fektetést és a burkolást egyaránt. Amennyiben aljzatkiegyenlítést is végezni kell, célszerű a fogadó aljzat pormentesítése.

3,8mm - beépítési vastagság

A vékony rétegrend lehetővé teszi a meglévő burkolaton történő kivitelezést. Az elektromos padlófűtés kialakítása nem jár feltétlenül bontási munkálatokkal.

BVF H-MAT

Többféle teljesítmény és méret, önálló és kiegészítő elektromos padlófűtés kialakítására.

  • 100W/m2
  • 150W/m2

Galéria