Termékleírás

Az üzlethelyiségek és raktárak fűtésére kifejlesztett RIDEAUX hőlégfüggönnyel jelentősen növelheti a komfortérzetet, és csökkentheti fűtési költségeit.

Mennyezeten vagy falon elhelyezve, megdöntve maximalizálva a légsugár optimális szögét, elszigetelve a helyiséget a hideg időjárási körülményektől és kellemes légkört érhet el.

A könnyű szabályozásuknak köszönhetően, ideális megoldást nyújtanak az üzlethelyiségekben, raktárakban, közösségi helységekben a gyakori ajtónyitások kompenzálására, akár télen-nyáron. A megfelelő teljesítmény beállítás és a légsebesség optimalizálása, valamint a koncentrált légáram biztosítják a gazdaságos és komfortos klimatizálást. A kisméretű légfüggönyök a különféle szerelési és beállítási lehetőségeikkel, előnyös gyakorlati  megoldást kínálnak az üzletek, éttermek klimatizálása terén.

Beépített vezérlő a 4/2 kW-os légfüggönyben

Noirot Rideaux nagy teljesítményű hőlégfüggöny vezérlő panel

A berendezésbe integrált vezérlőegység képes az adott zónában lévő levegő hőmérsékletének szabályozását, és a ventilátor kezelését.

A 9/4,5kW-os hőlégfüggönyökhöz opcionálisan válaszható a vezérlés. Egyszerűen telepíthető falra és akár 20 készülék is szabályozható vele. A vezérlés a tápfeszültség relékkel minden eszközhöz illeszkedik, egyszerűen két nem polarizált vezetékkel csatlakozik egy vagy akár több légfüggönyhöz.

állítható teljesítményű hőlégfüggöny
Állítható teljesítmény

Fűtési teljesítmény az évszaknak megfelelően. Bármikor megválaszthatjuk a fűtés erősségét, a teljes teljesítményt a leghidegebb napokon, a részteljesítményt a köztes időszakok alatt, nyáron szellőztetéssel.

légfüggöny szabályzás
Szabályozza a légáramot

A ventilátor sebességét, teljes fordulatszámát vagy fél sebességét bármikor kiválaszthatja a berendezés megfelelő kezelésével. Változtassa a levegő hőmérsékletét és a ventilláció sebességét a nyári igényekhez.

hőlégfüggöny rögzítése
Állítható mennyezeti kialakítás

A többpozíciós szerelőelem lehetővé teszi a mennyezetre történő felszerelést. Állítsa be a készüléket az optimális sugárzási szög eléréséhez.

fali légfüggöny
Rögzítés oldalfalon

A többpozíciós szerelőelem lehetővé teszi a falra, oszlopra vagy válaszfalra történő felszerelést. Szintén döntse meg a készüléket az optimális sugárzási szög eléréséhez.

RIDEAUX

Az üzlethelyiségek és raktárak fűtésre kifejlesztett RIDEAUX hőlégfüggönnyel jelentősen növelheti a komfortérzetet és csökkentheti fűtési költségeit.

  • 4/2kW
  • 9/4,5kW

Műszaki adatok és variációk

Tanúsítványok

Noirot - Origine France Garantie®
A minőség garanciája
Made in France
Made in France
Rideaux elektromos hőlégfüggöny
NF villamosenergia-teljesítmény tanúsítás
CE
Megfelel az európai szabványnak
IP21
IP21 szabvány - csak beltérbe helyezhető
IK08 radiátor
Törésbiztos
és ütésálló
2 év garancia
2 év garancia