fűtőkábel javítás

Fűtőkábel javítása, fűtőkábelek és fűtőszőnyegek meghibásodási helyének bemérése. Szakadás helyének keresése

Cégünk egyedi technológiával képes a fűtőkábel szakadás helyének lokalizálására akár 1-3cm pontossággal. A fűtőkábel és fűtőszőnyeg szakadás márkától és teljesítménytől függetlenül bemérhető, így akár egy burkolólap megbontásával javíthatóvá válik a komplett padlófűtési rendszer.

A fűtőkábel szakadásokat szinte minden esetben mechanikai sérülés okozza, legtöbb esetben hanyag burkolás következménye vagy a burkolatok kivitelezés utáni bontása (pl.: folyóka installálása épített zuhanyban). A fűtőkábel javítása általában gyári javítószettel történik, melyet célszerű a termék forgalmazójától igényelni. A fűtőkábel javító szettek tartalmaznak minden a szakszerű javításhoz szükséges tartozékot. Cégünk nem végez garanciális javítást, szolgáltatásunk a hiba pontos helymeghatározását szolgálja.

Miért fontos Önnek a szakadási pont bemérése és a fűtőkábel javítás?

  • Garanciális ügyintézés: A sérülés pontjának meghatározása után Ön a termék forgalmazójának jelenlétében elvégezheti a feltárást. Amennyiben a lokalizált hibaponton nincs külsérelmi nyom, úgy bizonyítottá válik a garanciális meghibásodás.
  • Kényelem: Akár 1 lap felszedésével is javíthatóvá válik az elektromos padlófűtés szakadása, időt és a bontással kapcsolatos kellemetlenségeket spórolhat meg.

A fűtőkábel szakadás vizsgáló műszer és eljárás

A lokalizálás minden esetben szakember feladata, a felhasznált műszerek csak speciális eljárás alkalmazásával vezetnek eredményre, önmagában arra alkalmas műszert megvásárolni, bérelni nem lehet. Rosszul végzett szakadás vizsgálat akár a fűtőkábel végleges meghibásodását is okozhatja.

A lokalizált kábelszakadási pontról hőkamerás felvételt készítünk és igény szerint a padlón jelöljük.

A feltárással minden esetben várja meg a fűtési rendszert kivitelező szakembert vagy a termék forgalmazóját. Az illetéktelen javítás és nem szakszerű feltárás garanciavesztéssel járhat.

Márkafüggetlen fűtőkábel szakadás vizsgálat

Az elektromos fűtőkábelek ellenállás alapú hőleadók így akár egy akár kéteres kábelek vagy fűtőszőnyegek szakadásai is bemérhető. Márkafüggetlenül a legnagyobb gyártók termékeit tudjuk vizsgálni:

  • BVF Heating Solutions
  • Devi
  • Raychem

Kisebb gyártók vagy akár régebbi fűtőkábelek esetén célszerű ha termék adatlap vagy a korábbi dokumentáció is kéznél van, de nem feltétel.

FŰTŐKÁBEL SZAKADÁS BEMÉRÉSE

Sérülés vagy meghibásodás lokalizálása 1-3cm pontossággal.

Árak

68 580 Ft országosan akár 3 munkanapon belül