fűtőkábel javítás

Általunk forgalmazott fűtőkábel javítása, fűtőkábelek és fűtőszőnyegek meghibásodási helyének bemérése. Szakadás helyének keresése

Cégünk egyedi technológiával képes a fűtőkábel szakadás helyének lokalizálására akár 1-3cm pontossággal. A fűtőkábel és fűtőszőnyeg szakadás teljesítménytől függetlenül bemérhető, így akár egy burkolólap megbontásával javíthatóvá válik a komplett padlófűtési rendszer.

A fűtőkábel szakadásokat szinte minden esetben mechanikai sérülés okozza, legtöbb esetben hanyag burkolás következménye vagy a burkolatok kivitelezés utáni bontása (pl.: folyóka installálása épített zuhanyban). A fűtőkábel javítása általában gyári javítószettel történik, melyet célszerű a termék forgalmazójától igényelni. A fűtőkábel javító szettek tartalmaznak minden a szakszerű javításhoz szükséges tartozékot. Cégünk nem végez garanciális javítást, szolgáltatásunk a hiba pontos helymeghatározását szolgálja.

Miért fontos Önnek a szakadási pont bemérése és a fűtőkábel javítás?

  • Garanciális ügyintézés: A sérülés pontjának meghatározása után Ön a termék forgalmazójának jelenlétében elvégezheti a feltárást. Amennyiben a lokalizált hibaponton nincs külsérelmi nyom, úgy bizonyítottá válik a garanciális meghibásodás.
  • Kényelem: Akár 1 lap felszedésével is javíthatóvá válik az elektromos padlófűtés szakadása, időt és a bontással kapcsolatos kellemetlenségeket spórolhat meg.

A fűtőkábel szakadás vizsgáló műszer és eljárás

A lokalizálás minden esetben szakember feladata, a felhasznált műszerek csak speciális eljárás alkalmazásával vezetnek eredményre, önmagában arra alkalmas műszert megvásárolni, bérelni nem lehet. Rosszul végzett szakadás vizsgálat akár a fűtőkábel végleges meghibásodását is okozhatja.

A lokalizált kábelszakadási pontról hőkamerás felvételt készítünk és igény szerint a padlón jelöljük.

A feltárással minden esetben várja meg a fűtési rendszert kivitelező szakembert vagy a termék forgalmazóját. Az illetéktelen javítás és nem szakszerű feltárás garanciavesztéssel járhat.

FŰTŐKÁBEL SZAKADÁS BEMÉRÉSE

Sérülés vagy meghibásodás lokalizálása 1-3cm pontossággal.

Árak

68 580 Ft országosan akár 3 munkanapon belül