Termékleírás

Könnyedén személyre szabható fűtési rendszer az Ön otthonában.

A MELODIE termékcsoport a NOIROT kínálatában megtalálható szinte összes méretet és teljesítményt tartalmazza. Kivitelében a magasított design-tól egészen a mindössze 22cm magas peremfűtésig mindent megtalál, hogy a belső tér kialakítása valóban kompromisszum mentes legyen. A minimalista design termékeinknél valódi technológiával párusul.

A NOIROT elektromos fűtőpanelek az iparág csúcskategóriás fűtőbetétjével rendelkeznek. Tudjon meg többet az RX Silence® alumínium monoblokk hőcserélőről, mely a hagyományos kerámia fűtőbetéteknél közel 30%-al kedvezőbb üzemeltetési költségeket biztosít. Elegánsan ötvözi a letisztult francia designt és a valódi minőséget.

A Melodie elektromos radiátorok fix bekötéshez, villásdugó nélkül kerülnek forgalomba, azonban garanciavesztés nélkül kiegészíthető szerelhető villásdugóval.

Beépített digitális termosztát

Melodie beépített vezérlés

A MELODIE termékek minden kivitele digitális termosztáttal van szerelve, így nem jelent plusz költséget a helyiség komfortjának pontos beállítása. A programozási funkciók használatával további megtakarítások érhetőek el. A gyermekzár funkció nem csupán a gyerekszobában de vendéglátó egységekben, szállodákban is hasznos lehet.

Noirot RX Silence fűtőbetét
RX Silence® hőcserélő

Szabadalmaztatott gyártási eljárású, egykomponensű alumíniumblokkból készülő, hőátadást növelő felületkezeléssel ellátott hőcserélő.

3-fele-meret
Változatos kivitelek

A legkülönbözőbb rendeltetésű helységek fűtésére alkalmas 3 féle modell, 5-5 méret és teljesítmény változatban biztosítja a megfelelő komfort elérését.

nyitott ablak érzékelő
Ablaknyitás érzékelés

A MELODIE elektromos fűtőpanel észleli a helyiség drasztikus hőmérsékletcsökkenését, automatikusan leáll és szabályozza magát, hogy elkerülje a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.

programozható vezérlés
Integrált termosztát

3 előre rögzített programlehetőség a lehető leggazdaságosabb üzemeltetéshez. Felhasználóbarát kezelőfelület és szoftveres hőmérséklet korrekció jellemzi a még pontosabb mérésért.

biztonsági gyerekzár
Gyermekzár funkció

Zárja le vagy oldja fel egy mozdulattal a fűtőpanelt, elkerülve az esetleges illetéktelen beavatkozást, elállítást. A lock funkciós nem csak otthon de a vendéglátásban is egyre népszerűbb.

ERP 2018 megfelelőség
ERP2018 kompatibilis

Az analóg „tekerős” termosztátok ideje lejárt. Napjainkban már Európai Uniós rendelet tiltja ezen termékek forgalomba hozatalát, hiszen a környezettudatos fűtési rendszerek kialakítása közös érdekünk. A NOIROT beépített vezérlései a legszigorúbb energiahatékonysági szabványoknak is megfelelnek.

Melodie

A MELODIE termékcsoport széles méret és teljesítmény választékában biztosan megtalálja az ideális fűtőpanelt.

  • 1000W
  • 1500W

Tanúsítványok

Noirot - Origine France Garantie®
A minőség garanciája
Made in France
Made in France
Melodie elektromos fűtőpanel
NF villamosenergia-teljesítmény tanúsítás
CE
Megfelel az európai szabványnak
Classe II
Classe II
IP24
IP24 szabvány - magas védelmi fokozat
IK08 radiátor
Törésbiztos és ütésálló
5 év garancia
2 + 3 év garancia