Heato távoli wifis vezérlés

Komplett elektromos fűtési rendszerek vezérlése wifi termosztátokkal

A BVF legújabb wifi termosztát technológiája a hagyományos wifis és gsm alapú vezérléseknél sokkal stabilabb kapcsolatot biztosít. Lehetővé teszi a valós hőmérséklet-adatok olvasását, azonnali beállításokat, programozásokat.

A BVF Heato9 szobatermosztátok közvetlenül vezérlik a beépített elektromos fűtőpaneleket, még a távoli elérést a routerhez kábelesen csatlakoztatott Heato boxon keresztül végzik. A termosztátok és a wifi box közötti kapcsolat vezeték nélküli.

A Heato wifi termosztátok alkalmazásával egy fűtéskörként lehet kezelni az elektromos fűtőpaneleket és padlófűtéseket, amennyiben a helyiségben az elektromos fűtőpanel mellett elektromos padlófűtés is működik.

Mikor érdemes szobatermosztáttal megkerülni a Noirot panelek beépített termosztátját?

Amennyiben Ön komplett fűtési rendszer kialakítását tervezi és szeretné a rendszert internetes távoli eléréssel vezérelni, úgy a fűtőpanel beépített termosztátja megkerülhető. Abban ez esetben ha több fűtőpanel alkot egy fűtéskört felesleges egyenként wifi modulos fűtőpaneleket beépíteni, elegendő azokat egy fűtéskörként kezelni.

Alkalmazási példa:

Fűtéskör 1.: Nappali+előtér+wc
Fűtéskör 2.: Háló+gardrób

1db HEATO BOX, 8db fűtési kör (Heato9 szobatermosztát) egyidejű távoli elérését teszi lehetővé.

BVF Heato9 WiFi ready programozható szobatermosztátBVF Heato9 fehér wifi ready szobatermosztát

BVF Heato9 WiFi ready szobatermosztát

19 000 Ft

A BVF Heato9 önmagában egyszerű programozható szobatermosztát, a BVF Heato Box-szal kiegészítve azonban okos rendszerként működik mely internetes távoli elérést biztosít minden Android és iOS alapú eszközről.

A 3m-es padlószenzor tartozék, melyet a termosztát csomagolásában a doboz alján talál.

Okos vezérlés, energiahatékony működés

BVF Heato9 wifi-ready termosztát

A BVF Heato wifi termosztátok megfelelnek a legmagasabb európai minőségi követelményeknek és szabványoknak. Beépített ablaknyitás érzékelővel és négygombos felhasználóbarát LCD panellel szereltek. Mind a távoli elérés mind pedig a helyi hőmérséklet állítás / programozás egyszerű és kényelmes. Elérhető ezen felül gyermekzár funkció és energia optimalizálási mód is elektromos fűtőpanelekhez. A fali szobatermosztát alkalmazása a beállított hőmérséklet pontosságát is növeli hiszen a hőmérséklet mérése nem a hőleadó közelében történik.

Miért jobb a HEATO technológia a hagyományos beépített wifi moduloknál?

Stabilabb, gyorsabb, olcsóbb. Eszközeink a hagyományos wifi-termosztátokkal szemben nem igényelnek saját IP-címet a belső hálózaton, nem terhelik le a routert – az épületen belül a wifi-nél stabilabb rádiófrekvencián kommunikálnak.

A legjobb minőségű wifi routerek és szolgáltatói útválasztók is napi rendszerességgel “ledobolják” az okos eszközöket, (elveszik az IP címet vagy portot) gondoljon csak egy laptopra, nyomtatóra vagy akár saját okostelefonjára amikor is újra kell csatlakozni, hogy legyen internet elérés. Ez egy fűtési rendszer vezérlése esetében elfogadhatatlan hiszen Ön nincs ott, hogy újraindítsa a routert. A Heato BOX kábeles kapcsolata stabil, a termosztátokkal pedig rádiófrekvencián kommunikál melynek stabilitása szintén megkérdőjelezhetetlen.

Mi történik ha nincs internet? A BVF Heato9 wifi termosztátok minden esetben a legutolsó parancs szerinti üzemmódban működnek tovább, a szobában kézzel bármikor felülírható a beállított hőmérséklet. A termosztátok, amint helyreáll az internetkapcsolat azonnal automatikusan újracsatlakoznak.

wifi termosztat fűtőpanelhez

BVF HEATO

Távoli fűtésvezérlés Android és iOS alapú készülékekről. 1-8 fűtéskör egy központi egységről.

  • BVF HEATO9
  • HEATO BOX