Adax Neo norvég elektromos fűtőpanel

83 000 Ft95 000 Ft

Az ADAX NEO egyesíti és teljesíti a korszerű működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket a fűtés világában.
A fűtőpanel jobb felső sarkában digitális kijelzőn láthatjuk a beállított hőfokot, valamint a fűtőpanel oldalán lévő gombok segítségével programozhatunk komfort illetve takarék hőmérsékletet igényeinknek megfelelően.

  • IP 20
  • takarékos beállítások
  • 5 év cseregarancia
OTP Online Áruhitel kalkulátor megtekintése
Kategória: Cikkszám: adaxneonp GTIN: 7040666500066

Leírás

Az Adax Neo fűtőpanelt ideális esetben az ablak alatti függőleges falra kell elhelyezni, úgy hogy a fűtőpanel alja a padlótól 10-15 cm magasságban legyen. Általában ez az adott helyiség leghidegebb pontja. Amennyiben csak máshová van lehetőség a fűtőpanelt elhelyezni ügyeljünk arra, hogy a helyiségben lévő ablakon/ablakokon besütő nap ne érje a fűtőpanelt, mert felmelegedve nem a valós hőmérséklet szerint fog működni. A fűtőpanelek kizárólag vízszintesen elhelyezve használhatóak.
Amennyiben a fűtőpanel áramhálózathoz történő csatlakoztatása dugvillás aljzatba történik, akkor a fűtőpanel beüzemelése nagyon egyszerű, nem igényel szakembert. A fűtőpanel tartókonzolját 4 csavarral a falhoz kell rögzíteni, és a fűtőpanel konzolra történő felhelyezése után a dugvilla segítségével az áramhálózatba csatlakoztatható.

Hova ajánljuk?

  • Szigetelt, normál belmagasságú (alacsonyabb, mint 3 m) épületekbe
  • Modern életterekbe, irodákba, üzlethelyiségekbe, szalonokba
  • Kiemelten igényes enterirőrökbe

A norvég fűtőpanelek általános jellemzői

Összegyüjtöttük az Adax Neo fűtőpanelekre is igaz általános jellemzőket.

Norvég dizájn díjas termék

Az Adax Neo 2008-as megjelenése óta több jelentős dizájn díjat is nyert különböző lakberendezési kiállításokon. A felhasznált anyagok magas minősége, a különleges és letisztult formavilág, valamint a többféle választható szín garantálja, hogy a fűtőtest a lakás berendezésének a szerves részévé váljon.

Norvég dizájn díj

Rejtett kiáramló nyílások a kiáramló levegőnek

A meleg levegőt kiengedő nyílások a panel hátulján, rejtve találhatóak, azok szemből nem láthatóak, így a letisztult formák erőteljesen hatnak.

Digitális, programozható termosztát

A panel jobb felső sarkában található diszkrét digitális kijelzőn láthatjuk a beállított hőfokot, valamint a panel oldalán lévő rejtett gombok segítségével végezhetjük el a programozás beállításait. A programozás segítségével a fűtőpanel automatikusan változtatja a komfort- és takarék hőmérsékletet a beállított értékek alapján.

Helytakarékos megoldás

A norvég fűtőpanelek közül az Adax Neo fizikai méretei a legkisebbek, így hely szűkében is tökéletes megoldás lehet.

Műszaki adatok

Tömeg N/A
Méretek cm
Feszültség

230V (1 fázisú)

Védelmi besorolás

II. érintésvédelmi osztály – kettős szigetelésű készülék, IP 20

Csatlakozó vezeték

1,3m + földelt villásdugó

Vezérlés

Beépített digitális termosztát

Rögzítés

Fali konzol

Garancia

5 év

Márka

Adax

Érdekelhetnek még…

OTP online áruhitel kalkulátor

OTP áruhitel kalkulátor