elektromos törölközőszárító

Termékleírás

A beépített termosztátos CORELIA elektromos törölközőszárítós radiátor segítségével biztosítható akár nagy alapterületű fürdőszoba önálló fűtése is.

A hagyományos törölköző szárítókhoz képest extrém gyorsan fűti fel a helyiséget így tökéletes választás, akkor is ha csak időszakosan szeretnénk a helyiséget magas hőmérsékletre fűteni (pl.: baba fürdetés).

Az ergonómikus design jól mutat modern és klasszikus környezetben is. Beépített digitális vezérlőjével a CORELIA kitűnik a hagyományos törölköző szárítók közül.

4 egyedülálló funkció

fűtés radiátorral

Csak fűtés

szárító funkció Corelia

Csak szárítás

fűtés és törölköző szárítás

Fűtés és szárítás

Corelia hideg levegős törölköző szárítás

Hideg szárítás

Noirot RX Silence fűtőbetét
RX Silence® hőcserélő

Szabadalmaztatott gyártási eljárású, egykomponensű alumíniumblokkból készülő, hőátadást növelő felületkezeléssel ellátott hőcserélő. A CORELIA modellekben a törölköző szárító funkció miatt egy kiegészítő ventillátor is helyet kapott.

nyitott ablak érzékelő
Ablaknyitás érzékelés

Az CORELIA elektromos törölköző szárító radiátor észleli a helyiség drasztikus hőmérsékletcsökkenését, automatikusan leáll és szabályozza magát, hogy elkerülje a szellőztetésből adódó energiaveszteséget.

programozható vezérlés
Integrált termosztát

3 előre rögzített és további 3 testreszabható programlehetőség az elérhető leggazdaságosabb üzemeltetéshez. Felhasználóbarát kezelőfelület és szoftveres hőmérséklet korrekció jellemzi a még pontosabb mérésért.

biztonsági gyerekzár
Gyermekzár funkció

Zárja le vagy oldja fel egy mozdulattal a fűtőpanelt, elkerülve az esetleges illetéktelen beavatkozást, elállítást. A lock funkciós nem csak otthon de a vendéglátásban is egyre népszerűbb.

ERP 2018 megfelelőség
ERP2018 kompatibilis

Az analóg “tekerős” termosztátok ideje lejárt. Napjainkban már Európai Uniós rendelet tiltja ezen termékek forgalomba hozatalát, hiszen a környezettudatos fűtési rendszerek kialakítása közös érdekünk. A NOIROT beépített vezérlései a legszigorúbb energiahatékonysági szabványoknak is megfelelnek.

CORELIA

4 féle fűtési mód, szárító és önálló fűtéshez alkalmas beállítás. Gyors felfűtés, szárítás hideg és meleg levegővel.

  • 1000 / 2000W

Tanúsítványok

Noirot - Origine France Garantie®
A minőség garanciája
Made in France
Made in France
Corelia elektromos törölközőszárító
NF villamosenergia-teljesítmény tanúsítás
CE
Megfelel az európai szabványoknak
Classe II
Dupla szigetelt
IP24
IP24 szabvány - magas védelmi fokozat
IK08 radiátor
Ütésálló kivitel
5 év garancia
2 + 3 év garancia